8/01/2018

KAČKA

Má spolubydlící, má Louise ♥



Začíná druhá polovina prázdnin. Doufám, že ta první všem přinesla úlevu od okolního tlaku, že se některým podařilo utéct od každodenních problémů, podobně jako mně. Ten červenec jsem měla opravdu na to, abych se na nohy vyškrábala (a snad se to i podařilo), teď se jen udržet.

Celý měsíc se nesl ve znamení odpočinku, čtení, trávení času s přáteli a hlavně focení. Mám teď menší zásobu fotek, kterou sem hodlám v průběhu dalších týdnů doplnit.

Tady vám představuji Kačku. Slečnu z Valmezu, která se přistěhovala ke mně na byt, když jsem nastupovala do třeťáku. Po třech letech v Pardubicích jsem se dočkala osoby, se kterou jsem si neskutečně sedla. A tak jsme spolu zůstaly do teď, byt jsem sice opět změnila, ale v září ji mám zase nakvartýrovanou u sebe v pokoji.
Tyto fotky vznikly už v době, kdy jsme měly opouštět byt, šlo o takový rozlučkový výlet. Procházka na Kuňku. Ludé, netuším, jestli se opravdu někdo ke Kunětické hoře dostal, ale ten den jsme se rozhodly, že Kuňka je naprosto nedobytná záležitost. Rozhodla se nás ten den nepřijmout (a já mám podezření, že k ní nedojdu už nikdy). Neptejte se, co všechno jsme ten den nachodily, ale můžu jen říct, že to začalo chvílí, kdy jsem se váhavě ptala, jestli nemáme být na druhé straně řeky. Po menším motání okolo Kuňky, která se pořád tyčila někde nahoře nad námi, jsme to vzdaly a odjely vyčerpané zpátky na byt - ale vysmáté a spokojené.

Jediné, čemu se divím, je, že po takové dlouhé době, co už spolu trávíme skoro každý den v Pardubicích, jsem Kačku vyfotila teprve teď. Tak snad ne naposledy. ♥

Vaše Sova

5 komentářů:

  1. Tak alespoň, že jste přijely spokojené, a s tak krásnými fotkami :) No tak třeba se znovu vydáte na nějaký ten zajímavý výlet a budou další super fotky!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky a ještě krásnější slečna. Líbí se mi její přirozenost :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné mládí, nádherné vlasy...

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky! :) a nech vydržíš na tých nohách vyškriabaná

    OdpovědětVymazat
  5. Dievča naozaj krásne fotíš...veľmi sa mi páči tá prirodzenosť, že to nepreháňaš s efektami a podobne :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat