2/19/2019

SVATBA: SÍTKOVI



















Jedna z nádherných svateb, kde měla opět nevěsta čarovnou moc a vyšperkovala si počasí. Protože u příprav, kdy se jezdilo pro květiny a česala se nevěsta s rodinou, venku bylo zataženo a chladno. Než se ale přijelo na Reistnu, najednou vše prořízlo slunce a já musela u focení sundat nejen baloňák, ale i sako.

Dojatých očí bylo několik. Po výborné svíčkové se jelo fotit nejdřív k Janovu hradu, kde jsem usoudila, že u focení je opravdu nejlepší, když jsou pouze nevěsta s ženichem, teprve pak jsou opravdu sví. A to se povedlo až u Reistny, kde jsme pomalu končili a na to spěchali vítat jejich přátele.
Jen jeden detail jsme zapomněli zmínit už na začátku samotné svatby - a to, že nejsem jen fotografka, ale i kamarádka ženicha. Možná by jsme se pak vyhli podezíravým pohledům, když si drzá fotografka skočila na ženichovy záda, že s ním chce taky společnou fotku na památku. Bude to tím, že jsme dlouho nebyli v kontaktu, a najednou mi přišla zpráva, co dělám v září, jestli nechci nafotit jejich svatbu. Jasně, že jo.

Buďte spolu šťastní, dělejte radost jeden druhému. Přeji spoustu dalších skvělých společných let, protože už tak zpečetili dost pevný a dlouhotrvající vztah. ♥

Vaše Sova

2 komentáře:

  1. Super fotky, taky že jsi nezapomněla na tu přípravu nevěsty. A kdy se bude vdávat ty?

    OdpovědětVymazat