10/07/2018

HANKA










Kdyby jsme se obě rozhodly vykašlat jednoho dne na všechny chlapy, tak je jasné, že jsme spolu.

Spojili nás hasiči. Vůbec netuším, v jaké době jsme si tak přirostly k srdci, ale jednoznačně to nebylo od začátku. Byla jsem ještě zakřiklé pískle, no teď jsme obě dvě pravý opak. Myslím, že na závodech se větší magoři nenajdou. Ale konečně si je užívám, konečně se za holkama jen těším a nemusím se stresovat z toho, jak to zase celé dopadne. Protože nám dohromady už je to jedno - běháme spolu, protože chceme a baví nás to. ♥

Ona je  starostlivá žena. Například na závodech nerada jím.
Za prvé jsem nervózní, za druhé se mi potom špatně běhá, takže musí nastoupit ona s jídlem, aby mi udělala chutě a ideálně mi to vnutila do huby. Jednou jsme na sebe vykulily oči, když mi dala kousnout, a já se s plnou pusou odtáhla od nastraženého párátka, které drželo hamburger pohromadě. Tak teď nevím, jestli mě chtěla posilnit, nebo zabít.

V případě tohoto focení jsme jely opět na hamburger, tentokrát do Lednice. Čas jsme využily naprosto ideálně - řekli nám, že nám ho přinesou zhruba za hodinu, takže jsme se sebraly do parku, kde jsem ji nafotila, a potom jsme se šly najíst. Ideální stav.

Vaše Sova

2 komentáře: