12/30/2017

TETOVÁNÍ

Sny se mají plnit nejen o Vánocích
Na otázku, jestli si zvykám na nové tetování, jsem odpověděla: Naopak, konečně si připadám kompletní.






Některé věci se stanou, aniž byste je plánovali. Což je většina. Přestože já si své tetování vysnila už ve svých (asi) šestnácti, nikdy jsem do něj nešla - peníze jsem zatím chtěla investovat do jiných věcí. Jenže se objevili Bumpkini. Ano ti, o kterých jsem psala minule.

Přála jsem si alespoň jednu věc z jejich tvorby. Pořídila jsem si ji v podobě trička. Není to tak dlouho, šlo o léto. Během krátké doby se mi Bumpkinovská sbírka rozrostla o sešit, který Lucy zpracovala podle svého (dárek od Samce za bakaláře), a náhodou jsem byla vylosovaná v soutěži o obrázky, které Lucy vytiskla a rozhodla se poslat dál. Ano, nakonec mám i tu kůži barevnou.

Už jsem psala, že jsem od nich chtěla něco, co by byla jejich práce, něco, co vychází z nich samotných. Osudným se stal tento krásný foťáček. Jak se to stalo?

Lámala jsem si hlavu, co by se mi líbilo. Pokud mám zatím dávat stranou můj původní tetovačský plán, chce to něco malého, třeba na stehno. Ale co? Foťák! Jo, to by šlo. Ale nic jsem dál nepodnikala, prostě to zůstalo v hlavě jako nápad. Jenže Lucy sdílela na facebook staré návrhy, které vyštrachala ze šuplíku, a rozhodla se je pustit do světa.
Byl tam. Číslo 3, foťáček, říkala jsem si, že to není možné, aby se trefila do mého nápadu. Řekla jsem si, že za optání nic nedám, napíšu jí, jestli je trojka ještě volná. Byla volná jako jediná. Takže jsem se nechala zblbnout jako omámená osudem a šla do toho.

Poznala jsem díky tomu dvě úžasné tvořivé duše. Návrh pozměnili mně na míru, přidali špetku zelené, a já... jsem teď šťastná.

Říkáte si, že je to sice fajn mít foťák, když fotím, ale co když jednou nebudu? S tím se počítá. Bude mi jednoduše připomínat to, že jsem si kdysi za něčím šla. Že je ve mně něco tvořivého, co je potřeba stále oživovat, pečovat o to, a nezapomínat. Že žijeme jen jednou.

A tak jsem vám k tomu vyfotila zmíněný sešit od Lucy, ke kterému mi Samec na Vánoce přikoupil tužky - to abych se vrátila ke kreslení. A klapku od tamrona - protože, nový objektiv mi taťka dal k Vánocům, abych ve focení nepolevila.

Děkuji všem, že mi pomáhají tvořit důvody k bytí. ♥

Vaše Sova

6 komentářů:

  1. Krásné tetování! :D Obrázky od Lucy se mi taky moc líbí ♥
    nekonecnaknihovnicka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá zajímavě, ale není to můj vkus :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím se taky počítá, nejde ani tolik o to, aby se líbilo, jako spíš o vyjádření samotné osobnosti. :) Pokud se líbí: je to příjemný bonus. :D

      Vymazat
  3. Krásné tetování! Obrázek je velice nápaditý, nic tuctového. A hodně se mi líbí netradiční umístění. Tetování se mi líbí málokdy, ale toto je opravdu něco, co vyjadřuje osobnost.

    OdpovědětVymazat
  4. Tetování se mi moc líbí! Je jedno, jestli se to nelíbí ostatním.. hlavní je.. že to odkazuje na něco co máš třeba ráda, nebo něco co tě vystihuje. Kamarádka si před pár dny taky nechala udělat tetování. Já na to upřímně moc nejsem a myslím si, že by mi to ani neslušelo.:D

    https://neverforgetneverlookback.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat