12/16/2016

JEŽÍŠCI EPPI A VIVI

Když se usměje štěstí









Jsou dny, které jasně ukážou, že funguje určitá rovnováha. Pak jsou tu dny, kdy je pořád všechno špatně, pak jsou tu dny, kdy je sluníčkově nonstop, i když je venku zatažené a prší... 

Ale zpět k rovnováze. Unavená ze školy zapínám zpomalený noťas a chystám se zkontrolovat e-mail. Dvě přijaté zprávy. U první mě potěší odesílatel a se zvědavostí se začítám, o co jde. Ale obsah už tak veselý není. Se špatným pocitem se dívám na další zprávu...

Zpráva od Eppi. Vždyť já úplně zapomněla, že jsem zkusila štěstí u milované Vivi


Zbožňuju její texty plné pozitivních myšlenek, které jsou někdy potřeba stejně jako tabulka dobré čokolády. Náplast na pošramocené nervy. A já najednou čtu zprávu, že jsem vyhrála náušnice. Uíí...

Na první zprávu jsem v momentě zapomněla a radovala se z těch krasavic, které už mám doma. Nafotila jsem, jak úžasné balení mi přišlo, a teď už se jen těším na ty chvíle, kdy mě budou zdobit. Vánoce a plesy se blíží.

Děkuju Vivi i Eppi za tento krásný a nečekaný vánoční dárek. ♥ Hned to zkouškové bolí míň.

Vaše Sova

9 komentářů:

  1. Nádherné náušnice :)
    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sovičko, ani nevíš, jak velkou radost mi tenhle článek udělal. Jsi tak krásná...jako nějaká víla - a jestli jsem si tohle o Tobě myslela vždycky, teď si to myslím dvojnásob. Ty náušničky Ti totiž dodaly tu pravou pověstnou třešničku, záříš s nima jako nějaká královna. Sexy královna. ;-)
    Máš pravdu, rovnováha opravdu funguje. Dobro vyvažuje zlo, radosti vyvažujou strasti a mě Tvůj článek s těma nejkrásnější fotkama dneska rozusmíval, přestože jsem jinak vstala levačkou. ;)
    Děkuju Ti za úžasuplný řádky. A co se týče Eppi, tak je to vážně pohádkový třpytivý svět, který rozdává radost a bonbóooonky...mňam. ;) Představuju si, že tam pracují doopravdičtí skřítkové (jedním z nich je Katka, co Ti psala vzkaz), mají takové malé packy, celý den si prozpěvujou a balí do tyrkysových papírů blýskavé poklady pro radost všem, kteří se chtějí zkrášlit. ;)
    Měj se moc krásně a ať se Ti náušnice báječně nosí a dělají Ti veselejší třeba každý den,
    papa Vivi
    PS: jak jsi psala u mě na blogu a přepsala ses na slovo "nášuničky", tak Ti chci jen říct, že to je nejlepší nový slovo za posledních deset let. Od teď už nikdy neřeknu "náušnice". Jsou to prostě nášuničky. Ty jsi skvělá.♥ ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful jewelry and very nice pictures. :)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou vazne krasne nausnice a ty portrety jsou bomba! Jsi krasna:)
    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  5. Lovely earrings!
    Merry Christmas!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  6. I já jsem rád, že tě zase vidím. Krásné náušnice, ale tobě sluší všechno. :)

    OdpovědětVymazat