10/01/2018

ZORKA

Jedna múza do nového týdne.




Z tohoto letního focení jsem odcházela naprosto unešená a nadšená. Na Zorku jsem se moc těšila nejen jako na kamarádku, ale i na modelku, protože u ní jsem si byla jistá, že to bude to pravé ořechové.

Známe se od malička a za celou tu dobu by o ní nikdo nemohl prohlásit, že je šedá myš (na rozdíl ode mě), protože její styl oblékání byl pokaždé něčím výstřední. A to jsem na ní obdivovala a obdivuji dodnes. Protože ona může nosit úplně cokoliv.

Netušila jsem, co si na mě připraví (hlavně prohlásila, že má většinu věcí v Praze, takže nemá moc na výběr), ale nezklamala. Cítila jsem v kostech, že právě ona bude pro mě múzou, ale nečekala jsem,
že ne jen jako bytost, ale i jako zázemí, které mi dokázala zprostředkovat - jejich vlastní zahradou. Ano, čtete dobře. Všechny tyto fotky vznikly u ní doma.

Nevím, kdo byl víc vytřeštěný. Jestli ze začátku Zorka, která byla nesvá, dokud jsme nezačaly u focení víc blbnout, nebo já z toho, kde to vlastně jsem. Ale nadšené byly obě strany.

Na to, jak dlouho se známe, tak mě mrzí, že jsme se ke společnému focení dostaly teprve teď. Možná je to dobře. Těším se na další - a doufám, že bude co nejdřív. ♥

Vaše Sova

1 komentář:

  1. Absolutely stunning look babe! Love this on you!
    Amazing photos!
    http://www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat