5/20/2018

MODELKA? NE. (2)

Autorem těchto fotografií je Marek Kolařík. ♥





Abyste tady mého ksichtu neměli málo, přidávám další sérii. Když mi Marek fotky poslal, bylo to poprvé, kdy jsem měla pocit, že nevnímám sebe, ale jednoduše samotné dílo. Ztratila jsem slova.

Vyrazila jsem za ním do Brna. Každý si tvoří svůj vlastní vztah k jakémukoliv městu. Já si nemůžu pomoct, ale zatím mé zkušenosti s Brnem nebyly nikdy moc pozitivní, ať už se zážitky, nebo s prostory, ve kterých jsem se pohybovala. Marek mě vzal do lomu - kdyby mi kdokoliv řekl, že jsme v Brně, tak se mu vysměju. Jsem za to ráda, že mi konečně někdo ukázal i jinou stránku tohoto města, o kterém mám pocit, že ho buď lidi milují, nebo nesnáší.

Před focením jsme si hodně vykládali, měli jsme na to čas díky delší cestě. Vyprávěli jsme si o našem vztahu k tomuto koníčku, poslání, práci, říkejte tomu, jak chcete.
Zjistila jsem, že máme podobný náhled na věc. Fotky mi ukazoval, říkal přesně, o co mu jde, ještě než zmáčkl spoušť, spokojení jsme byli ... a vlastně jsme ... oba dva.

Ale jak všechno svádím na rovnováhu, musím přiznat, že během tohoto fajn podvečeru mě něco kouslo do nohy. Když se taťka zamyslel a řekl, že to možná byl malý jedovatý pavouček, rukou jsem mu pokynula, ať mlčí, a řekla: "To se prostě nestalo."

S napuchající nohou jsem zvládla ještě jedno focení páru, prubla jsem pardubické zdravotnictví a vyrazila na koncert Image Dragons. ♥ Týden na to jsem měla možnost nafotit další svatbu.

Fotky zamilovaných čekejte v dalších týdnech. Užívejte teplé počasí nebo tancujte v dešti, když už panuje to sucho, brzo se zase ozvu.

Vaše Sova

10 komentářů:

  1. Pihy jsou krásné a modelka též.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie fotky sú nádherné, ty si nádherná :O

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, tvoje pihy mám rád... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Stunning photos! Really cool!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky, vážne sa mi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou tak překrásné fotky, až se z nich tají dech...

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty fotky... Wow... Nemám slov. Jsou tak kouzelné...

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  8. To by mě zajímalo, v jakém lomu jste v Brně byli. Ano, dá se v Brně najít spousta zajímavých míst. Pak si vůbec nepřipadáš jako ve městě. :-) Fotky jsou krásné, já bych se asi při takovém focení hodně styděla..

    OdpovědětVymazat
  9. Přiznám se, že se mi víc líbí ty předchozí, možná je to tou úpravou a přijde mi, že se na fotkách úplně ztrácíš. Ale ta druhá zleva, je kouzelná!

    OdpovědětVymazat