1/07/2018

SVATBA: SÍTKOVI
















Přestože venku panuje něco, čemu by si mělo říkat zima, doženu resty v podobě focení, které jsem měla ještě během listopadu a prosince. Z toho důvodu jsem také přidala do menu odkaz na můj Instagram, kde se mi to občas daří dohánět rychleji.

Dostala jsem další možnost fotit svatbu, tentokrát mě o to požádala Dáša, má spolužačka a kamarádka ze střední. Nemůžu si pomoct, ale i když bych měla být jen figurka za objektivem, vždycky u obřadu mrkám a zaháním slzy. Je to dojemná chvíle nejen pro ženicha s nevěstou, ale i jejich rodiče, kteří se slzám neubránili nikdy, jak jsem zatím vypozorovala. Prostě cíťa "v práci".
Jedná se pro mě o třetí svatbu, na které jsem mohla běhat s foťákem, a doufám, že nebyla poslední. Protože právě to obrovské množství objektů, na které se můžu zaměřit, mě baví. Baví mě všímat si ostatních, jak v průběhu celého dne pookřávají (pochopitelně i zásluhou alkoholu) a fotky jsou postupně rozjařenější a uvolněnější.

Doufám, že jsem Dáši a Lukášovi vytvořila hezkou vzpomínku na tento den a na období, kdy ještě měla bříško. Protože v prosinci se stali rodinou. Od teď je jejich hlavním zájmem malý Honzíček. Ať jste šťastní. ♥

Vaše Sova

9 komentářů:

  1. Nádherné fotky! Nevěstě a ženichovi to spolu moc sluší! :)
    nekonecnaknihovnicka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já ještě na žádné svatbě nebyla a těším se až půjdu, protože ta atmosféra musí být skvělá! Fotky jsou nádherné, novomanželům to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. veľmi mile fotky :)) ja som bola na svadbe tiez pracovne a akterov som ani tak dobre nepoznala a taktiez ma to dojalo k slzam haha
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  4. Beautiful post and photos very cute, Dear ❤️
    I'd be happy friendship blogs ♥️ Subscribe to your Blogger
    NEW POST

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, hezky zachycené momenty, jsi vážně šikovná :)
    I mě vždycky takové chvíle dojmou, v klubu citlivek nas bude dost... :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky! Miluju se koukat fotky ze svatby :)) a také mě vždy dojímají svatby i z videí třeba, jsem hrozná citlivka :D :)

    www.shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Amazing post and fantastic photos dear!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná série... nevěsta má dlouhána, nebo je tak maličká. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomto případě je to kombinace obou možností. :D

      Vymazat