7/31/2016

BALENÍ

Průběh mého balení; Kůže líná; Tak zase za týden

V první řadě je asi chyba ta, že vím o balení, ale místo toho sedím a píšu tento článek. Ráda si všechno plánuju a musím mít naprostý přehled o tom, co všechno si povezu. Napsala jsem si seznam. Jenže postupem času si uvědomuju, že jsem tam zapomněla napsat ještě to a tamto...

Pak se na to vykašlu a řeknu si, že to poznám, až se budu balit. Vždycky se mi přimotá do cesty něco, co vlastně potřebuju. Ideálně na poslední chvilu a pak se opírám o futra a držím za srdce, že jsem kretén, že jsem na to nemyslela a málem jsem jela bez toho. Někdy mám pocit, že moje věci umí chodit, nebo tajně na mě křičí: "Hej, ty bys mě tady zas nechala!"


Ani nemluvím o věcech, které jsem ztratila a pak je zázrakem po delší době našla.

Zpět k balení. Mám všude bordel jak v tanku a to jsem ještě nezačala. Jen jsem nic neuklízela, protože, na co, stejně to pak budu dávat do kabele. Když se na to teď ale dívám, asi jdu už na to. Zesílím písničky a půjde to samo = budu si tancovat po pokoji a chodit tam a zpátky, protože vždycky zapomenu, jakou věc jsem zrovna chtěla chystat, ale aspoň, že hrajou ty písničky a já mám dobrou náladu. Počkejte na mě zítra ve vlaku, ideálně už na chatě: "Já su kráva..."

Vaše Sova


4 komentáře:

  1. :D :D S balením věcí jsem na tom dost podobně, tenhle článek mě pobavil, úplně jsem se v něm viděla :D

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já su kráva hahahahah :D Miluju tě :D <3

    OdpovědětVymazat
  3. S tým balením som niekedy na tom rovnako - napíšem zoznam, v ktorom zabudnem polovicu vecí :) na porazenie :)

    OdpovědětVymazat