11/28/2016

JSEM PODZIM, JSEM LISTOPAD


Ne, že bych si fandila a měla pocit, že lidem ovlivňuju náladu, že měním barvy a celkově že bych měla sílu samotného ročního období. Ale ono to období vlastně moje je. Moje naplnění v roce. Moje já. Ahoj.

I když dnes máme po prvním adventu, venku se objevují první sněhové vločky (konečně si to příroda pěkně načasovala), pomalu propuká vánoční atmosféra... Ještě naposledy sem vložím podzimní náladu.

Často se mi stává, že se mě lidi ptají - kdo tě fotil? Ono je lehké říct třeba Líďa (jak je tomu u těchto fotek). Jenže za tím je to, že jí do rukou vložím mnou nastavený můj foťák, sama se někam postavím, sama jí řeknu, jak to chci mít vyfocené, sama si to upravím. Kdo to teda potom fotil? Lidušce děkuji za její trpělivost a ochotu.

PS. Fotku z roku 2011 fotila pro změnu Nis.


Vaše Sova

9 komentářů:

  1. Beautiful photos! Love your hair!
    Have a nice day!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou nádherné fotky!:) Moc se mi líbí barva tvých vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou nádherné. A musím souhlasit, jsi podzim. Proto k tobě mám jednu výtku. Letošek jsi nějak prospala :D. Přišlo mi, že podzim, mé nejoblíbenější období, se letos neprojevil v celé (ani v poloviční) své kráse.

    Mimochodem, líbí se mi tvůj styl! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mi došlo, že to zní trochu blbě. :D Prostě se letos dostavilo jen léto, zvláštní období před zimou a slabá zima. :D

      Vymazat
  4. Krásné fotky a barevný kombinace! :)

    OdpovědětVymazat