7/28/2016

VÍNO

Lidé jezdí do Valtic za vínem; Já chodím za kamarádkou

Jak nám nedávno říkal jeden známý: "Lidi si myslí, že tady jezdíme na prasatech, odrážíme se klobáskama a v hubě máme cimbálku." Smála jsem se už u prasat, ale u cimbálky už jsem se hledala pod stolem. Tak nějak vznikají předsudky například i u vína. Nejsme na něm už odkojení, jak si někteří můžou myslet.









Každopádně mě nejčastěji najdete ve vinařském domě u pana Kopečka, kde navštěvuji svou kamarádku, kterou tu určitě ještě někdy uvidíte. První fotka vznikla už v lednu, kdy jsem přišla na pokec a ovíněná se tahla dom. Ostatní jsou až z června - za odměnu jsem mohla obsah sklenek vypít a požrat zátiší.

Vaše Sova




7 komentářů:

  1. A já miluju tebe ♥ Víno for life tyjo :D Kdybych mohla tak budu právě v lihu celej život v těhletěch vinných sklípcích :DDD

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky :) Vážne super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ráda víno, hned bych si dala :) fotky jsou nadherné!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto dokonale fotky a hodne lakave piti:-). M.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak teď doufám ještě víc, že to nakonec klapne a už za měsíc budu v nějakém sklípku na Moravě :D Skvělý blog, článek i fotky! :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. sklípky jsou fajn a Morava také<3 mám část rodiny u Mikulova, sice tam nejezdíme příliš často, ale když tam jedeme je to vždy paráda, ta krajina Jížní Moravy a ještě k tomu víno.:) Tento rok se chystáme v září do sklípku, datum už máme, tak snad to klapne. Krásné fotky <3

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Vypít a požrat zátiší... to zní legračně. Taky bych si dala říct. Líbí se mi, jak se ten kostel na poslední fotce odráží v tom vínu.

    OdpovědětVymazat